(+45) 28 93 51 52 kenni@nordjysksommerhuspedel.dk

Profil

Nordjysk Sommerhuspedel udgør min virksomhed, hvor jeg kører ud som pedel, primært i sommerhus og campingplads områderne.

Sommerhusejere og campingpladser vil være min prioritet, men jeg arbejder også gerne hjemme hos private kunder og mindre virksomheder.

Nordjysk Sommerhuspedel tilbyder opsyn, reparation og vedligeholdelse af sommerhuse og campingpladser. Virksomheden tilbyder rengøring og klargøring af sommerhuse, samt rengøring af hytter og toiletter på campingpladerne.

Nordjysk Sommerhuspedel tilbyder tillige pasning af udendørs arealer, såsom klipning af græs og hæk, samt pasning af bede m.v.

Jeg tænker mine kunder meget ind til at skulle være sommerhusejere, som lejer deres sommerhuse ud, eller ejere som bor et godt stykke fra deres sommerhus.

Yderligere vil mine primære kunder være campingpladsejere, der mangler en hånd til det daglige arbejde, såvel når det drejer sig om planlagt arbejde, eller hvis det drejer sig om opgaver der gerne skal løses her og nu.

Mine privatkunder skal rigtig gerne benytte mig til passe såvel have som øvrige udendørs arealer, samt forefaldende arbejde i og omkring deres bopæl.

Nordjysk Sommerhuspedel giver en stærk personlig trykhed til sine kunder, som måtte bo et stykke væk fra deres sommerhus, idet at virksomheden kan passe og pleje deres sommerhus. Jeg benytter mig af nyeste teknologi, og tager foto af mit arbejde såvel før som efter dette er udført.

Min Vision er, at Campingpladser ikke behøver at tænke i fastansatte på mine fokusområder i den travle sommerperiode.

Jeg tilbyder mig på en lang række forskellige jobs i samme arbejdsgang, hvilket sparer mine kunder for såvel tid som penge.

Jeg har ingen opstartsgebyrer, og jeg tilbyder dig som kunde, den første græsklipning gratis.

Nordjysk Sommerhuspedel kører ud i hele Nordjylland.

Jeg er uddannet Tømrer, og har arbejdet med faget i 20 år, tillige har jeg arbejdet som pedel i børnehaver og på campingpladser.

Arbejder i øjeblikket for Feriepartner, som tilsyns- klargørings- og rengøringsmand.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.